Malom MoziMalom MoziMalom Mozi Webshop

Filmajánló

Yesterday

Yesterday

mikortól: 2019. 06. 27.

 • angol zenés vígjáték, fantasy, magyarul beszélő 12
 • rendező: Danny Boyle
 • szereplők: Ana de Armas, Lily James, Kate McKinnon
 • 112 min

Mi lenne, ha...?
Mi lenne, ha az egész világ elfelejtené minden idők legzseniálisabb zenekarát, a Beatlest?
Mi lenne, ha csak te emlékeznél a felejthetetlen slágerekre?
Mi lenne, ha elkezdenéd játszani a mesés négyes dalait, és egy csapásra világsztár válna belőled?
És mi lenne, ha a hirtelen hírnév kikezdené a magánéletedet?

Az IGAZÁBÓL SZERELEM írójának és a GETTÓMILLIOMOS rendezőjének új, romantikus vígjátékában ezekre a kérdésekre is választ kapunk idén nyáron.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Annabelle 3.

Annabelle Comes Home

mikortól: 2019. 06. 27.

 • amerikai misztikus thriller, horror, magyarul beszélő 16
 • rendező: Gary Dauberman
 • szereplők: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Madison Iseman
 • 106 min

Ed és Lorraine Warren (Patrick Wilson, Vera Farmiga) meg akarja szabadítani a világot az elátkozott babában bujkáló, minden gazdájára halált hozó démontól, és megkeresi számára a legbiztonságosabb helyet. Ami sajnos a saját házuk pincéjében, az eddigi munkájuk során összegyűjtött tárgyak között, megszentelt üveg mögé zárva van. Ám a babában bujkáló pusztító szellem erősebb, mint hitték volna.
Annabelle nem tűri a rabságot. Feltámad, kiszabadul, és ártalmas erejével fellázítja az összes többi, a démon emlékét őrző tárgyat. És természetesen az ellen fordul, aki a leggyengébb: Warrenék kislánya ellen – aki az alvilági gonoszság gyilkos ereje ellen csak a bébiszitterénél kereshet menedéket.
A Démonok között-univerzum első leágazása, az Annabelle, óriási siker volt: az immár több mint 1,5 milliárdos eredményt elért filmek legújabb darabja a régi stábbal, a régi szellemben, de újult erővel támad.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

A kis kedvencek titkos élete 2. 3D

The Secret Life of Pets 2

mikortól: 2019. 07. 04.

 • amerikai animációs vígjáték, kalandfilm, magyarul beszélő 6
 • rendező: Chris Renaud
 • szereplők:
 • 86 min

A 2016-os kasszasiker folytatása arról, mit művelnek kedvenceink minden nap, miután mi elmentünk munkába vagy iskolába. Az első rész produkálta az eredeti vígjátékok közül a legjobb nyitó bevételt, a nem animációs filmeket is beleértve.
A rendező ismét Chris Renaud (a Gru-filmek, Lorax), az író pedig Brian Lynch (Minyonok), a producer pedig az Illumination alapítója és nagyfőnöke, Chris Meledandri.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Szupercella 3: Az ördögverem

Escape Plan 3: Devils Station / Escape Plan: The Extractors

mikortól: 2019. 07. 11.

 • amerikai akciófilm, magyarul beszélő 16
 • rendező: John Herzfeld
 • szereplők: Ray Breslin (Sylvester Stallone), Trent DeRosa (Dave Bautista)
 • 97 min

Ray Breslin és csapata ismét lehetetlen küldetésre vállalkoznak: az Ördögveremből, egy régi romvárosra épült erődből próbálják kimenteni újdonsült társuk egykori pártfogoltját. A helyszínen azonban hamar világossá válik, hogy semmi sem az, aminek látszik, és a csapatnak halálos próbatételeket kell kiállnia, hogy élve teljesítsék az akciót...

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Übergáz

Stuber

mikortól: 2019. 07. 11.

 • amerikai akció-vígjáték, magyarul beszélő e12
 • rendező: Michael Dowse
 • szereplők: Morris (Karen Gillan), Nicole (Natalie Morales), Vic (Dave Bautista)
 • 105 min

A visszafogott vérmérsékletű Über-sofőr mit sem sejtve felvesz egy sokat látott zsarut, aki forró nyomon jár egy kegyetlen gyilkos nyomában. Nem kell sok idő, hogy rájöjjön: ez a megpróbáltatásokkal teli éjszaka kockára teszi az épelméjűségét, az életét és az ötcsillagos értékelését is.

Az ÜBERGÁZ klasszikus modorú, de friss humorú korhatáros akció-vígjáték két ellentétes jellemű fickóról, akik teljesen képtelen helyzetben találkoznak – és csak egymásra számíthatnak.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Az oroszlánkirály 3D

The Lion King

mikortól: 2019. 07. 18.

 • amerikai családi kalandfilm, dráma, magyarul beszélő e6
 • rendező: Jon Favreau
 • szereplők:
 • min

Az afrikai szavannák királyának, Mufasának fia születik, akinek az a sorsa, hogy átvegye apja helyét a trónon. Csakhogy a király testvére, a korábbi örökösnek számító Zordon nem nézi jó szemmel a jövevény érkezését, és gonosz tervet forral. Egy árulást követően a fiatal Simba messze az otthonától találja magát, de új barátainak segítségével talán lehet még lehetősége arra, hogy visszatérve otthonába átvegye jogos örökségét.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Nicky Larson - Ölni vagy kölni?

Nicky Larson et le Parfum de Cupidon

mikortól: 2019. 07. 18.

 • francia akció-vígjáték, krimi, magyarul beszélő 16
 • rendező: Philippe Lacheau
 • szereplők: Nicky Larson (Philippe Lacheau), Laura (Elodie Fontan)
 • 91 min

Ismerkedjünk meg Nicky Larsonnal, a lélegzetelállítóan sármos és borotvaéles eszű magánnyomozóval, aki egyúttal a világ egyik legmenőbb biztonságtechnikai szakembere is. Nicky aktuális munkája igazi lehetetlen küldetés, amelynek során meg kell szereznie Kupidó Parfümjét: az elixírt, amely ellenállhatatlanul vonzóvá teszi a tulajdonosát a környezetében élők szemében. A parfümre több könyörtelen bűnözőcsapat is vadászik, és semmi sem állíthatja meg őket abban, hogy megkaparintsák. Csakhogy még egyiküknek sem volt dolga Nickyvel.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Anna

Anna

mikortól: 2019. 07. 18.

 • francia akcióthriller, magyarul beszélő e16
 • rendező: Luc Besson
 • szereplők: Anna (Sasha Luss), Olga (Helen Mirren), Alex Tchenkov (Luke Evans)
 • 119 min

Egy nő, akiben számtalan nő lakozik, de sosem lehet tudni, pontosan hány darabból áll… pont, mint egy orosz matrjoska baba.
A könyörtelen bombázó, Anna Poliatova nem csak hihetetlenül szexi, szuperintelligens, de kíméletlen harcos is. A legprofibb kormányzati bérgyilkosnő tökéletes álcáival az ujja köré csavarja az elit bűnözőket, gengsztereket, politikusokat, hogy aztán szemrebbenés nélkül végezzen velük. A kérdés csak az, mi motiválhat egy ilyen titokzatos nőt, aki halálosan veszélyes játszmát űz mindenkivel…

A Leon, a profi, a Nikita és a Lucy filmek rendezője, Luc Besson ezúttal egy vadító, halálosan veszélyes femme fatale sztoriját vitte vászonra. A látványos közelharc-jelenetekben, váratlan fordulatokban bővelkedő akciófilm címszerepében az orosz származású Sasha Luss mutatkozik be, aki olyan színészek oldalán öli halomra a kijelölt célpontokat, mint Helen Mirren, Cillian Murphy, és Luke Evans.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Pompon klub

Poms

mikortól: 2019. 07. 25.

 • angol-amerikai vígjáték, magyarul beszélő e12
 • rendező: Zara Hayes
 • szereplők: Martha (Diane Keaton), Sheryl (Jacki Weaver), Olive (Pam Grier)
 • 91 min

Tudni kell élvezni az életet… a kor nem kifogás.
Martha (Diane Keaton) élete egyik legbizarrabb kihívásával néz szembe, mikor a nyüzsgő New York-ból elköltözik egy csinos nyugdíjas otthonba, ahol a lakosok puccos golfautóval közlekednek, klubfoglalkozásokra járnak, és mindezt egy túlbuzgó biztonsági őr vigyázó szemei előtt teszik. Martha eleinte mindenkit lenéz, még az életvidám szomszédját, Sherylt (Jacki Weavert) is, aki csak igyekszik kimaxolni a helyi lehetőségeket némi alkohol és pár pókerparti kíséretében.
Amikor a folyton csacsogó Sheryl rátalál Martha gimis hajrálány egyenruhájára, a nőből feltörnek az emlékek, mekkora boldogság is volt együtt szurkolni a lányokkal. Az újdonsült barátnők másnap fantasztikus ötlettel állnak elő: megalakítják a saját klubjukat, az első hatvan pluszos Pompon klubot, ahol végre felszabadultan, minden tabut megdöntve, szanaszét táncolhatják magukat. A vidámságra kiéhezett lakók között hamarosan megtalálják a legderűsebb csapattársakat, akikkel még a helyi versenyre is beneveznek, és ország világ előtt bebizonyítják, az álmok megvalósításához sosincs késő – mert egy biztos, nem létezik lehetetlen.

Diane Keaton a nagy sikerű Könyvklub producereinek és a Rossz anyák alkotóinak legújabb, imádnivaló vígjátékában tér vissza a mozivászonra, hogy ismét bebizonyítsa, az álmaink megvalósításához a kor nem szabhat határt. Sőt! Akkor dőlnek csak le igazán a gátlások.
Ezzel az életvidám filmmel mutatkozik be a dokumentarista Zara Hayes író-rendező, aki egy hetvenen túli pompon csapat történetéből merítette az ihletet.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Halálos iramban: Hobbs & Shaw

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

mikortól: 2019. 08. 01.

 • amerikai akciófilm, magyarul beszélő e16
 • rendező: David Leitch
 • szereplők: Luke Hobbs (Dwayne Johnson), Hattie Shaw (Vanessa Kirby), Deckard Shaw (Jason Statham)
 • min

Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw.
Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, miközben próbálták lenyomni a másikat.
Ám amikor egy kibergenetikusan felturbózott anarchista (Idris Elba) megkaparint egy alattomos biofegyvert, amely örökre megváltoztathatja az emberiséget - és legyőz egy briliáns és vakmerő szakadár MI6 ügynököt (Vanessa Kirby, The Crown), aki történetesen Shaw húga - a két esküdt ellenségnek össze kell állnia, hogy elkapják az egyetlen fickót, aki talán még náluk is vagányabb.
A HOBBS ÉS SHAW új kaput üt a Halálos univerzumba, és kérlelhetetlen iramban száguld át a világon Los Angelestől Londonig, és Csernobil mérgező pusztaságától Szamoa színes forgatagáig.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Hozzászólások (1878)

Új hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!
2019-06-12 12:14:53
1878. Csillámpóni
Szia Átaaa!
Valószínűleg igen, augusztusban lesz a premierje.

2019-06-11 14:07:00
1877. Átaaa
Sziasztok!
Volt egyszer egy...Hollywood lesz vetítésen?
Ha igen, mikortól?

2019-06-04 12:24:37
1876. Csillámpóni
Szia Kovnorad!
Valószínűleg csak szinkronosan fogjuk vetíteni.
Szia Nati001!
Valószínűleg nem fogjuk vetíteni.

2019-06-03 22:17:54
1875. Kovnorad
Üdv! Oroszlánkirályt eredeti hanggal fogjátok vetíteni?

2019-06-03 13:02:56
1874. Nati001
Sziasztok, az Éretlenségi című vígjáték nem lesz vetítve?:O

2019-06-02 16:54:58
1873. danaa
Szia Zsuzsi312!
Fogjuk vetíteni, jegyelővételről egyelőre nincs tudomásunk. Az akkori műsor július 15-én fog elkészülni, ekkortól már biztosan tudsz majd rá jegyet vásárolni.

2019-06-02 15:08:42
1872. Zsuzsi312
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy fogjátok e az Oroszlánkirályt vetíteni és ha igen, leghamarabb mikor lehet megvenni a jegyet? Szülinapi ajándék lenne:)

2019-05-29 12:00:59
1871. Csillámpóni
Szia ZBaksa!
Azt javasoljuk, nézze meg az előzetest, ha az tetszik neki akkor biztosan élvezni fogja :) Ezen a linken tudod elérni az előzetest: https://www.youtube.com/watch?v=QEQ8tvj5koo

2019-05-28 20:13:28
1870. ZBaksa
Akkor az Undipofik mennyire tetszet egyötéves kislánynak? A múltkor megígértem neki a Hamupipőkét, de ha az nem jön össze, akkor talán az Undipofik. Szerinted tetszhet egy ötéves eleven kislánynak?

2019-05-28 19:20:11
1869. Csillámpóni
Szia ZBaksa!
Nem vetítjük a filmet sajnos.

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 / 188 oldal Következő »