Malom MoziMalom MoziMalom Mozi Webshop

Filmajánló

Manu a legsirályabb fecske

Manou the Swift

mikortól: 2019. 05. 02.

 • német animációs film, magyarul beszélő 6
 • rendező: Christian Haas, Andrea Block
 • szereplők:
 • 88 min

Manu a kis fecske világéletében azt gondolta magáról, hogy Ő is sirály, csakúgy, mint szülei. Igyekszik úgy halászni és repülni, ahogy Ők, ám nem olyan tehetséges, mint azok a madarak, akik felnevelték. Egy este a ravasz és gonosz patkányok elcsennek egy tojást, melyre Manunak kellett volna vigyázni, társai száműzik a fészekből. Miután elhagyja otthonát, új barátokra lel a mókás gyöngytyúk, Parzival valamint két kis duci fecske személyében. Amikor a sirályok vonulását egy hatalmas vihar fenyegeti, Manu és társai összeszedik minden bátorságukat, hogy megmentsék a kis fecske családját.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Két lépés távolság

Five Feet Apart

mikortól: 2019. 05. 02.

 • amerikai romantikus dráma, magyarul beszélő 12
 • rendező: Justin Baldoni
 • szereplők: Stella (Haley Lu Richardson), Will (Cole Sprouse), Meredith (Claire Forlani)
 • 116 min

Stella Grant (Haley Lu Richardson) minden ízében 17 éves... Összenőtt a laptopjával, és imádja a legjobb barátait. De a legtöbb tinédzserrel szemben ideje java részét egy kórházban tölti, mivel cisztás fibrózisa van. Az élete csupa sablon, szabály és önkontroll. Ezt a fegyelmet kell próbára tennie, amikor megismerkedik egy lehetetlenül helyes betegtárssal, akit Will Newmannek hívnak. (Cole Sprouse).
A fiatalok közt azonnali flörtölés alakul ki, bár a szigorú előírások azt diktálják, hogy állandóan tartaniuk kell a biztonságos három lépés távolságot. Ahogy a kapcsolatuk egyre intenzívebbé válik, úgy nő a kísértés, hogy sutba dobják a szabályokat, és átadják magukat a vonzalomnak. A helyzetet tovább bonyolítja Will veszélyes lázadása a saját orvosi kezelése ellen. Stella fokozatosan arra ösztönzi Willt, hogy élvezze ki maximálisan az életét, de vajon meg tudja menteni azt, akit szeret, amikor tilos akár csak megérinteniük egymást?

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Pokémon - Pikachu, a detektív 3D

Pokémon Detective Pikachu

mikortól: 2019. 05. 09.

 • japán-amerikai kalandfilm, családi animációs film, magyarul beszélő e6
 • rendező: Rob Letterman
 • szereplők:
 • min

Tim (Justice Smith), a legendás zsaru fia valaha Pokémon-edző akart lenni. De sem rendőr nem lett belőle, sem sportember – és nem is nagyon bánja.
Ám abban a világban, amelyben emberek és pokémonok együtt élnek, nem lehet megúszni a kalandot. Amikor bűntény történik, egy különös lény keresi fel Timet. Azt állítja magáról, hogy legendás nyomozó. Hogy nagy kalandor. Hogy legyőzhetetlen hős. De kicsi, sárga, villámalakú farka van, és a srácon kívül mindenki úgy hallja, hogy csupán egyetlen szót ismételget: Piká! Piká! A neve: Pikachu (hangja: Ryan Reynolds).
Tim az eltűnt apját keresi. A Pikachu szeretné bebizonyítani a világnak, hogy ő kiváló detektív. Egy teljesen valószínűtlen páros együtt vág neki a nyomozásnak, és bebizonyítják, hogy ember és pokémon akár jó barátok is lehetnek.

A világ egyik legismertebb animált figurája végre a filmvásznon, egy élőszereplős vígjátékban kapott főszerepet.
A lények teljesen reálisak, és tökéletesen illeszkednek az emberek világába: ettől válik a vígjáték igazán látványossá és különlegessé!

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Csaló csajok

The Hustle

mikortól: 2019. 05. 09.

 • amerikai vígjáték, magyarul beszlélő e12
 • rendező: Chris Addison
 • szereplők: Anne Hathaway, Rebel Wilson, Alex Sharp
 • min

Anne Hathaway és Rebel Wilson főszereplésével érkező vígjátékban összefog és a kis- és egy nagypályás csaló, hogy bosszút álljanak a férfiakon, akik mindkettőjüket felültették.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Brightburn - A lángoló fiú

Brightburn

mikortól: 2019. 05. 09.

 • amerikai horror, magyarul beszélő e16
 • rendező: David Yarovesky
 • szereplők: Tori Breyer (Elizabeth Banks), Meredith Hagner, Matt Jones
 • min

Rendben, néha hősök érkeznek a Földre, akik különlegesen erősek, rendkívüli képességűek, és jól el tudnak rejtőzni az emberek között.
De mi van akkor, ha a hajótörött űrhajón érkezett csecsemő, - akit egy jó szándékú, gyerektelen házaspár a sajátjaként nevel -, a kamaszkor küszöbén megmutatja szuperhős képességeit, és azok nem jók? Mi van, ha a különleges hatalom, amivel rendelkezik, rosszra viszi? Ha legyőzhetetlen, de gonosz?
Mit tehetnek erre a szülei, akik gyermekükként szeretik? És mit tehet az emberiség?

A világsikerű Galaxis őrzői 1. és 2. rendezőjének szerelemgyereke a torokszorítóan erős hanugulatú, sötét és cool film, amelyet ő álmodott meg és hozott tető alá.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

John Wick: 3. felvonás - Parabellum

John Wick 3: Parabellum

mikortól: 2019. 05. 16.

 • amerikai akcióthriller, krimi, magyarul beszélő e16
 • rendező: Chad Stahelski
 • szereplők: John Wick (Keanu Reeves), Winston (Ian McShane), Sofia (Halle Berry)
 • min

John Wick (Keanu Reeves), a rémkirály, a rettegett bérgyilkos még sosem volt ennyire szorult helyzetben. A világ összes gyilkosa őt akarja, méghozzá holtan. A befolyásos nemzetközi bérgyilkos szervezet, a Felső Kör ki akarja iktatni, mivel megszegte a legfőbb szabályt: a bűnözőknek menedéket nyújtó Continentál szálloda területén gyilkolt. És ha mindez nem lenne elég, a sebesült Wickre 14 millió dolláros vérdíjat is kitűztek.
A magányos harcos a hotel igazgatójától egy órányi előnyt kap. Ám, ha a száműzött státusza életbe lép, egyetlen ember sem lesz a városban, akitől segítségre számíthat. Wick békét akar. A legenda utolsó esélye, egykori bajtársa, a dögös bérgyilkos, Sofia (Halle Berry). A nő támogatásával a profi gyilkos egy mindent elsöprő véres háborúra készül…

Az alkotók még kreatívabb, még látványosabb harcművészeti jelenetekkel rukkolnak elő a John Wick-sorozat legújabb, legvadabb részében. Keanu Reeves ezúttal is nagyon kemény és stílusos akciókkal lepi meg a filmrajongókat.
A kultikus John Wick-sorozat 3. felvonásában Keanu Reeves olyan sztárokkal az oldalán akciózik, mint Halle Berry, Laurence Fishburne, és Anjelica Huston. A rendezői székben az előző nagysikerű akciófilmekhez hasonlóan most is – az egykori kaszkadőr koordinátor - Chad Stahelski foglal helyet.
John Wick, az ikonikus bérgyilkos 2014-es bemutatkozása óta töretlen népszerűségnek örvend: a legenda sztorijából azóta képregényt írtak, a rémkirály videójátékokban köszön vissza, és már egy TV-sorozat is szerepel az alkotók tervei között, a The Continental címmel.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Undipofik

UglyDolls

mikortól: 2019. 05. 16.

 • amerikai animációs vígjáték, kalandfilm, magyarul beszélő e-
 • rendező: Kelly Asbury
 • szereplők:
 • min

Létezik egy varázslatos hely, Undifalva, ahol a furcsa a normális és a tökéletlenség a legjobb dolog. Itt éldegél Moxi, a csinos plüsspofi barátaival, akikkel folyton az eget fürkészik, mikor pottyan le közéjük egy újabb hibás játék, akit boldogan a keblükre ölelhetnek.
Moxi élete klasszabb már nem is lehetne, ám egyre többet mereng azon, vajon létezik-e bármi az Undifalva szélén elterülő hegyek túloldalán. Maga köré gyűjti legjobb pajtásait, és nekivágnak az ismeretlennek. A kis csapat végül a Tökéletesség városában, a hibátlan játékok világában köt ki, ahol nehéz megmérettetéseken kell részt venniük. És bár a kis undik minden vágya, hogy elismerjék őket, a próbatételek során ráébrednek arra, hogy mások szeretetéhez nem a hibátlanságon keresztül vezet az út. Hisz a leges-legfontosabb dolog, ami igazán számít, hogy mindig, minden helyzetben a tökéletlenségükben tökéletes önmaguk maradjanak.

Az STX filmstúdió egy bűbájos, szédületesen látványos családi animációs vígjátékban mutatja be a hatalmas népszerűségnek örvendő Undipofik – eredetileg Uglydolls - névre hallgató, imádnivaló plüssfigurák történetét. A tüneményes játékoknak, Moxinak, Oxinak, Babónak, Undikutyi, és cuki barátaiknak olyan fantasztikus színészek, előadóművészek adják a hangjukat, mint Vágó Bernadett, Stohl András, Ganxta Zolee, Miller Zoltán, Miller Dávid, Koós Réka és Kálloy Molnár Péter.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Aladdin

Aladdin

mikortól: 2019. 05. 23.

 • amerikai fantasy, családi kalandfilm, magyarul beszélő e6
 • rendező: Guy Ritchie
 • szereplők: Genie (Will Smith), Jasmine (Naomi Scott), Aladdin (Mena Massoud)
 • min

Izgalmas történet a megnyerő utcai suhancról, Aladdinról és a bátor és szabad akaratú Jázmin hercegnőről, akik közös jövőjének kulcsa egy Dzsinn lehet.
A Disney 1992-es animációs klasszikusa alapján készült filmben Guy Ritchie rendező a rá jellemző szélsebes, sajátos látványú akcióval tölti meg Agrabah kitalált városát.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

A gyermek

The Hole in the Ground

mikortól: 2019. 05. 23.

 • ír horror, magyarul beszélő 16
 • rendező: Lee Cronin
 • szereplők: Sarah ONeill (Seána Kerslake), Chris ONeill (James Quinn Markey)
 • 90 min

Sarah és kisfia Chris, hátra hagyják a nagyvárosi életet és vidékre költöznek, hogy új életet kezdjenek. Nem sokkal a beköltözést követően a fiúnak nyoma veszik a közeli erdőben. Mikor Sarah rátalál fiára egy óriási gödör mellett, úgy tűnik, Chrisnek kutya baja sincs. A fiatal nő ugyanakkor úgy érzi, valami nincs rendben. Egyre erősebb benne a gyanú, hogy a gyermek, akit hazavitt a gödörtől, nem az Ő fia.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány

Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile

mikortól: 2019. 05. 23.

 • amerikai krimi, thriller, életrajzi film, magyarul beszélő 16
 • rendező: Joe Berlinger
 • szereplők: Liz Kendall (Lily Collins), Ted Bundy (Zac Efron)
 • 108 min

1969. Ted (Zac Efron) őrjítően jóképű, okos, karizmatikus és gyengéd, az elővigyázatos, egyedülálló anya, Liz Kloepfer (Lily Collins) pedig képtelen ellenállni a férfi sármjának. Elképzelni sem tud ideálisabb pasit Tednél, és hamarosan fülig beleszeret. Ahogy telik az idő, úgy tűnik, a pár mesébe illően boldog életet él, de aztán ennek hirtelen vége szakad. Tedet letartóztatják, és könyörtelen gyilkosságokkal vádolják meg. Liz eleinte csak aggodalommal szemléli a történteket, aztán egyre jobban hatalmába keríti a paranoia, a bizonyítékok fényében pedig kénytelen lesz szembenézni a lehetőséggel, hogy álmai férfija valójában pszichopata.
Az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány Ted Bundy, a történelem egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosának történetét meséli el.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Godzilla II - A szörnyek királya 3D

Godzilla: King of the Monsters

mikortól: 2019. 05. 30.

 • amerikai akciófilm, kalandfilm, fantasy, magyarul beszélő 16
 • rendező: Michael Dougherty
 • szereplők: Dr. Stanton (Bradley Whitford), Madison Russell (Millie Bobby Brown), Dr. Emma Russell (Vera Farmiga)
 • min

A Föld beteg, és az emberiség a betegség. De van egy gyógyszer, amely minden kórt elpusztít, és sok ezer éve itt él a világon láthatatlanul: a titánok törzse. Ezek az ősi szörnyek kegyetlenek, legyőzhetetlenek, hatalmasak és csodálatosak – ha egyszer elszabadulnak, mindent elpusztítanak, ami otthonuk ártalmára lehet.
És most jönnek.
Úgy érzik, az emberiség veszélyes: hát előbújnak földalatti fészkeikből, hogy egyszer és mindenkorra leszámoljanak velünk. Az ember önmagában gyenge. E mindent eldöntő, esélytelen csata során ahhoz kell segítségért fordulnia, akitől eddig rettegett: Godzillához.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Mami

Ma

mikortól: 2019. 05. 30.

 • amerikai thriller, horror, magyarul beszélő e16
 • rendező: Tate Taylor
 • szereplők: Mercedes (Missi Pyle), Luke Evans
 • min

A Bloomhouse új thrillerében az Oscar-díjas Octavia Spencer alakítja Sue Annt, a magányos nőt, aki szépen éldegél egy csendes ohiói városkában. Egy nap Maggie, a tinédzser megkéri őt, hogy vegyen piát neki és pár barátjának, és Sue Ann kapva kap az esélyen, hogy szert tegyen pár gyanútlan, ám nála fiatalabb barátra.
Hogy ne kelljen ittasan vezetniük, felajánlja a tinédzsereknek, hogy kecózhatnak a háza pincéjében. Ám van néhány szabály. Egyiküknek mindig józannak kell maradnia. Nem szabad káromkodni. Sosem szabad felmenni az emeletre. És úgy kell szólítaniuk őt, hogy „Mami.”
Ám ahogy Mami vendégszeretete fokozatosan megszállottságba csúszik át, úgy válik a tinédzserek álma lassan szörnyű rémálommá - és Mami kecója a város legjobb bulibarlangjából a világ legrosszabb helyévé...
A filmet Tate Taylor (A segítség, A James Brown sztori) rendezte, a producer Jason Blum (Tűnj el!, Halloween).

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Hozzászólások (1857)

Új hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!
2019-04-10 19:16:35
1857. Csillámpóni
Szia SmileyZ93!
Igen, csúszott a premier dátuma, azt egyelőre sajnos nem tudom megmondani, hogy fogjuk-e vetíteni, de hamarosan kiderül. Amint tudunk biztosat, fel fog kerülni ide.

2019-04-10 17:56:01
1856. SmileyZ93
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék,hogy az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című filmet fogjátok vetíteni? Eredetileg úgy hallottam,hogy Május 2.-án jön a magyar mozikba,de pár helyen Május 23.-át írtak.Esetleg tudtok erről valamit?

2019-04-08 17:20:47
1855. Csillámpóni
Szia Cukikabebike!
Nincs információnk a magyarországi megjelenésről.

2019-04-08 15:59:35
1854. Cukikabebike
Hello!A Beats című filmet előre láthatólag fogjátok vetíteni?

2019-04-05 12:16:12
1853. Csillámpóni
Szia Kovnorad!
Személyesen!

2019-04-03 19:49:02
1852. Kovnorad
Üdv! És a jegyelővételnél milyen módon lehet felhasználni 1+1-es kupont?

2019-03-26 16:55:34
1851. Csillámpóni
Szia REDMONSTER!
Lesz majd igen, egyelőre nincs róla információ, de amint lesz, kitesszük a weboldalunkra és a facebook oldalunkra is.

2019-03-26 12:43:40
1850. REDMONSTER
Sziasztok. A Végjátékra lasz majd jegyelővétel? Ha igen, mikortól?

2019-03-21 14:01:23
1849. danaa
Szia BEndre!
Valószínűleg nem fogjuk vetíteni.

2019-03-21 13:24:27
1848. BEndre
Sziasztok!, az Interjú Istennel című filmet fogjátok-e vetíteni?
Köszönöm!

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 / 186 oldal Következő »