Malom MoziMalom MoziMalom Mozi Webshop

Filmajánló

Támadás a Fehér Ház ellen 3. - A védangyal bukása

Angel Has Fallen

mikortól: 2019. 08. 29.

 • amerikai akcióthriller, magyarul beszélő 16
 • rendező: Ric Roman Waugh
 • szereplők: Tim Blake Nelson, Gerard Butler, Morgan Freeman, Jada Pinkett Smith
 • 120 min

Az Egyesült Államok elnöke ellen merényletet próbálnak elkövetni. A gyilkossági kísérlet főgyanúsítottja nem más, mint az USA első számú emberének bizalmasa, a titkos szolgálat főnöke, Mike Banning (Gerard Butler). Az igazságtalanul megvádolt ügynök addig nem nyugszik, amíg ki nem deríti, kik a valódi elkövetők. Miután sikerül megszöknie, nem csak a saját embereit, de az FBI ügynökeit is ki kell játszania. Banning egyre sötétebb titkokra derít fényt. Ez a játszma már nem csak a hírnevéről, vagy az elnök életéről szól, itt már az egész ország jövője a tét… 

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Az: Második fejezet

It: Chapter Two

mikortól: 2019. 09. 05.

 • amerikai horror, thriller, magyarul beszélő e16
 • rendező: Andy Muschietti
 • szereplők: Bill Skarsgard (Pennywise), Jessica Chastain (Beverly Marsh), James McAvoy (Bill Denbrough)
 • 165 min

A Vesztesek Klubja legyőzte a kísérteties Pennywise bohócot, túlélte a felfoghatatlan kalandot, tagjai szétszóródtak – felnőttek. De mindannyian tudják, hogy nem hagyhatják maguk mögött a múltjukat. Hiába győzték le a gonoszt, ha az elpusztíthatatlan…
27 évvel később egy telefonhívás ébreszti mindannyiukat: Derryből keresik őket. Újrakezdődtek a megmagyarázhatatlan eltűnések, a kisváros utcáit és házait ismét hatalmába keríti a rettegés.
A Vesztesek hűek egykori fogadalmukhoz: hazamennek, hogy újra szembenézzenek a lisztes képű, festett arcú, kacsázó léptű borzalommal.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Downton Abbey

Downton Abbey

mikortól: 2019. 09. 12.

 • angol dráma, magyarul beszélő 12
 • rendező: Michael Engler
 • szereplők: Maggie Smith (Violet Crawley, Dowager Countess of Grantham), Michelle Dockery (Lady Mary Crawley), Tuppence Middleton (Lucy), Allen Leech (Tom Branson)
 • 122 min

A nagysikerű Golden Globe- és Emmy-díjas sorozat folytatása, melyben új irányt vesz a brit arisztokrata Crawley család története, amikor kiderül, hogy a brit trón uralkodói, György király és Mária királyné ellátogatnak Downton Abbey-be. A Crawley-k és a ház szolgálóinak életét alaposan felkavarja a vendégek érkezése.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Kópé

Trouble

mikortól: 2019. 09. 12.

 • kanadai-amerikai animációs vígjáték, családi film, magyarul beszélő 6
 • rendező: Kevin Johnson
 • szereplők:
 • 87 min

Kópé, a díszpárnán heverésző, lustálkodó szobaeb élete nem is lehetne vidámabb: jómódú gazdija egyetlen szeme fénye, imádja, óvja és a legfinomabb falatokkal, a legszuperebb játékokkal kényezteti őt. Ám mikor váratlanul meghal az idős milliomosnő, – kapzsi rokonai legnagyobb meglepetésére - a gazdag asszony az egész vagyonát kedves kutyájára, és annak leendő új gazdijára hagyományozza.
Mikor Kópénak véletlenül nyoma vész, a mohó rokonok mindent bevetnek, hogy visszaszerezzék a kis blökit, és vele együtt a hatalmas örökséget. A kutyus után erednek, aki most már az utca négylábú törvényei szerint tengeti napjait, és megannyi izgalmas, olykor veszélyes kalandba keveredik új ebbarátai oldalán. És még egy szerető, új gazdilány is feltűnik a színen, aki bármit megtenne azért, hogy biztonságban tudhassa kis bajkeverő kedvencét, Kópét.
Szeptemberben egy tüneményes családi vígjátékban ismerheti meg mindenki a cuki KÓPÉ nevét, aki bár kissé elkényeztetett, és azt hiszi, a világ körülötte forog, a sok-sok izgalmas kaland során kiderül, a szíve mindig is a helyén van. A kis blöki bármennyire nehéz helyzetbe kerül, azt biztosan tudja, hogy a feltétel nélkül szeretet ereje mindennél hatalmasabb. És ezt még vadóc, kételkedő ebtársainak is bebizonyítja, akik bármire képesek, hogy megvédjék falkájuk legviccesebb és legvidámabb új tagját, Kópét.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Ad Astra - Út a csillagokba

Ad Astra

mikortól: 2019. 09. 19.

 • brazil-amerikai dráma, kalandfilm, misztikus film, magyarul beszélő e12
 • rendező: James Gray
 • szereplők: Brad Pitt (Roy McBride)
 • min

Roy McBride műszaki tiszt elindul, hogy átszelje a galaxist, és kiderítse az igazságot apjáról, aki húsz éve tűnt el, miközben idegen életformák után kutatott az űrben. Ugyan sokáig halottnak hitték, egy új bizonyíték arra utalhat, hogy Clifford McBride még mindig él, és egy elhagyott erőműben bujkál egy távoli bolygón – és hogy potenciális veszélyt jelent az egész univerzumra...

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Rambo V - Utolsó vér

Rambo: Last Blood

mikortól: 2019. 09. 19.

 • amerikai akcióthriller, kalandfilm, magyarul beszélő e16
 • rendező: Adrian Grunberg
 • szereplők: Sylvester Stallone (Rambo)
 • min

John Rambo békésen próbálja élni a mindennapjait arizonai farmján, bár háborús múltjából felbukkanó belső démonaival továbbra is viaskodik. Egy nap azonban házvezetőnője, María unokáját elrabolják. Rambo felveszi a harcot a kegyetlen szex- és drogkereskedő mexikói kartellel, amely több lányt is fogságban tart. Segítője a halálos küzdelemben Carmen, aki a húga után kutat.

John Rambo legendás alakja ötödik alkalommal tér vissza a filmvászonra az elnyűhetetlen Sylvester Stallone (Rocky-filmek, Menekülés a győzelembe, Tango és Cash, Cliffhanger – Függő játszma, Szupercella, Creed: Apolló fia) alakításában. Az 1982-ben indult sorozat utolsó epizódjához érkezett, a félelmet nem ismerő vietnámi veterán ezúttal a mexikói drogkartelek ellen száll harcba. A forgatókönyvet is részben Stallone jegyzi, a film rendezője Adrian Grunberg (Börtönregény). Stallone mellett a főbb szerepekben Paz Vega (A szex és Lucia, Spangol – Magamat sem értem, Jobb, ha hallgatsz), Yvette Monreal (Simlis spinék) és Sergio Peris-Mencheta (A Kaptár: Túlvilág, Országúti bordély) látható.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

A Wall Street pillangói

Hustlers

mikortól: 2019. 09. 26.

 • amerikai krimi-dráma, magyarul beszélő e16
 • rendező: Lorene Scafaria
 • szereplők: Jennifer Lopez (Ramona) , Constance Wu (Destiny), Julia Stiles (Jennifer), Lili Reinhart (Annabelle)
 • 107 min

„Íme, egy modern Robin Hood-történet: néhány sztriptíztáncosnő, akik ellopták a (főleg) gazdag, (általában) gusztustalan, és (szerintük) szánalmas férfiak pénzét, és odaadták, nos, saját maguknak.”*
Nehéz ellenállni a pénz csábításának. Főleg akkor, ha azt szinte tálcán kínálják fel… Ramona (Jennifer Lopez) New York egyik legmenőbb sztriptízbárjában dolgozik, ahol a Wall Street-i dúsgazdag bankárok naponta több százezer dollárt költenek el a szexi táncosokra. Töménytelen mennyiségű pénz cserél gazdát egy éjszaka alatt, aminek a lányok csak a töredékét látják viszont.
A táncosok megelégelik, hogy mindenki csak hasznot húz belőlük: Ramona irányításával összefognak, és az évszázad egyik legnagyobb csalását viszik véghez, amihez tehetős ügyfeleik hiszékenységét, és pénzzel teli bankkártyáját használják fel. Minden annyira egyszerűnek tűnik. Az üzlet beindul, a pillangók szárnyalnak, és közben dől a lé. De a pénzből sosem elég. És ahol a kapzsiság felüti a fejét, ott egyre nagyobb az esélye, hogy valaki elkövet egy apró hibát…

*Részlet Jessica Pressler New York Magazine cikkébből.
Jessica Pressler 2015-ben megjelent, nagy port kavart cikkében mutatta be Rosie, a gyönyörű, szexi, és éles eszű táncosnő történetét, aki aprólékos részletességgel tervezte meg a Hustler sztriptízklubban megfordult Wall Street-i ügyfelei kirablását. Rosie, miután lebukott társával, és a bírósági meghallgatására várt, azt tervezgette, hogy a Wall Street farkasában megismert Jordan Belfort után ő is motivációs szónok lesz… ám végül, még a cikk megjelenése előtt, Rosie visszavonta a nyilatkozatát, azt állítva, hogy az egész történetet csak kitalálta.
Lorene Scafaria forgatókönyvíró-rendező (Míg a világ vége el nem választ, Dalok ismerkedéshez) ebből a lebilincselő botránysztoriból készítette el hihetetlenül izgalmas, szexi, és fordulatos krimijét olyan fantasztikus színészekkel, énekesekkel a főszerepekben, mint Jennifer Lopez, Julia Stiles, Cardi B, Lizzo, Constance Wu, Keke Palmer, és Lili Reinhart.

A filmet Jennifer Lopez producerként is jegyzi, Will Ferrell, és az Oscar-díjas Adam McKay (Alelnök, A nagy dobás) mellett.

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Playmobil: A film 3D

Playmobil: The Movie 3D

mikortól: 2019. 09. 26.

 • francia-német-amerikai animációs kalandfilm, vígjáték, magyarul beszélő e6
 • rendező: Lino DiSalvo
 • szereplők:
 • 99 min

Mikor Marla öccse, a szeleburdi Charlie az emberek világából hirtelen átkerül a PLAYMOBIL® varázslatos világába, a kötelességtudó Marla utánaered, hogy hazahozza.
Játékfigurává válni már önmagában is nagy kaland, de még inkább az egy olyan helyen, ahol minden sarkon újabb ismeretlen világ vár ránk.
Szerencsére a lány gyorsan új barátokra tesz szert a nagydumás kamionsofőr Del, a jóképű titkosügynök, Rex Dasher, valamint egy melegszívű robot és egy különc tündérkeresztanya személyében, akik segítenek neki eligazodni a játék útvesztőjében.
A különleges kalandokon keresztül Marla és Charlie is megtanulják, hogy mindegy, hogyan alakul az élet, ha eléggé hiszel magadban, bármit elérhetsz!

IMDB

PORT.HU

Hozzászólások (0)

Hozzászólások (1894)

Új hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!
2019-08-13 13:00:59
1894. Csillámpóni
Szia Daver!
Szeptember 5. a premier időpontja.

2019-08-13 12:58:24
1893. Daver
Sziasztok,

Az 2. fejezet-et mikortól fogjátok vetíteni?

2019-07-19 14:55:58
1892. Bálint97
Szia haninnyó!
Nem fogjuk vetíteni.

2019-07-19 14:49:43
1891. haninnyó
Sziasztok, a Midsommer c. filmet (magyar címére nem emlékszem) fogjátok vetíteni, mert mashol úgy láttam, hogy 18.-tól kerül a mozikba.

2019-07-13 15:15:17
1890. vargasari
Kedves sakuyamon!

A közeljövőben érkező filmek megtalálhatóak a filmajánló menüpontban.
Ami itt még nem szerepel, arról nincs még eldöntve, hogy lesz-e vagy sem.

2019-07-12 18:46:52
1889. sakuyamon
Hello.

Préda lesz valamikor vetìtve??

2019-07-11 18:42:06
1888. Csillámpóni
Szia Tiadalma!
Igen, a promóciós fül alatt tudsz jegyeket vásárolni.

2019-07-11 18:33:40
1887. Tiadalma
Szia a BTS koncertfilmre lehet jegyet venni neten?

2019-06-29 19:18:34
1886. Bálint97
Szia Kriszo!
Nem lesz!

2019-06-29 19:14:16
1885. Kriszo
Sziasztok! A Hobbs & Shaw-hoz lesz filmes menü?

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 / 190 oldal Következő »